Digitale producten

Om als bedrijf online je mannetje/vrouwtje te staan, zijn digitale producten van essentieel belang. Bitemark helpt bedrijven met het creëren van kwalitatieve digitale producten — die voor jou straks een verschil maken.

Bij Bitemark zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van digitale strategieën en producten. Met als enig doel: jouw online aanwezigheid nog versterken.

We bieden zowel maatwerk als standaardoplossingen aan. Om de beste oplossingen voor jou te vinden werken we bovendien enkel samen met professionals.

Onze oplossingen zijn altijd:

 • Flexibel: we passen onze producten aan jouw behoeften aan.
 • Schaalbaar: we kunnen opschalen naarmate je bedrijf groeit.
 • Onderhoudbaar: onze oplossingen zijn eenvoudig te onderhouden en te beheren.
 • Gebruiksvriendelijk: ze zijn gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor mensen met weinig technische bagage.
 • Betaalbaar: onze oplossingen passen binnen elk budget.
1

Digitalisering en automatisering

Digitalisering en automatisering zijn twee belangrijke trends in de huidige bedrijfswereld. Door administratieve processen en diensten te digitaliseren en te automatiseren, kan je je efficiëntie en winstgevendheid verbeteren.

Digitalisering is het proces van het omzetten van analoge naar digitale informatie. Denk maar aan het scannen van documenten, het maken van digitale foto’s en video’s, of het gebruik van digitale apparaten zoals computers, smartphones en tablets.

Automatisering is het proces van het uitvoeren van taken zonder menselijke tussenkomst, bijvoorbeeld door het gebruik van software, robots of andere machines.

5

CRM systemen

CRM (Customer Relationship Management) is een systeem dat helpt om je relaties met klanten te beheren. CRM-systemen kunnen worden gebruikt om klantgegevens te verzamelen, te beheren en te analyseren.

Dankzij een op maat gemaakt CRM systeem bouw je een schat aan informatie op. Hierdoor kan je je klanten nog beter begrijpen en zelfs hun loyaliteit vergroten.

6

ERP systemen

ERP of Enterprise Resource Planning is een softwaresysteem dat bedrijfsprocessen helpt integreren en automatiseren. ERP-systemen worden gebruikt om een scala aan activiteiten te beheren, waaronder:

 • Financiën en boekhouding
 • Inkoop en logistiek
 • Verkoop en marketing
 • Productie en engineering
 • Human resources
 • Klantenservice

ERP-systemen verbeteren efficiëntie, verlagen kosten en vergroten winstgevendheid.

2

Mobiele apps

We ontwikkelen ook met de regelmaat van de klok mobiele apps. Dit zijn computerprogramma’s die op een mobiel apparaat kunnen worden uitgevoerd, zoals bijvoorbeeld een smartphone of tablet.

Deze apps kunnen worden gebruikt voor een breed scala aan doeleinden. Denk maar aan het bekijken van sociale media, het spelen van games, het bezoeken van websites of het beheren van taken.

2

Workflow

Een workflow is een reeks te volgen stappen om een taak of proces te voltooien. Ze worden ingezet voor het verwerken van orders, het beheren van projecten en om werkprocessen te stroomlijnen.

Daarnaast kunnen ze ook worden gebruikt om de kwaliteit van het werk te verbeteren en de klanttevredenheid te verhogen.

2

Marketingautomatisering

Van e-mailcampagnes en sociale media tot het bijhouden van leads en zelfs genereren van rapporten: marketingautomatisering — de naam zegt het — is het gebruik van software om marketingtaken verder te automatiseren.

Marketingautomatisering maakt je marketingactiviteiten efficiënter en effectiever. Het zorgt ook voor meer leads, verhoogt de verkoop en verbetert de ROI.

2

Analysetools en dashboards

Analysetools en dashboards zijn softwareprogramma’s om verkoopgegevens, klantgegevens en marketinggegevens te analyseren.

Deze tools helpen je om je prestaties te verbeteren door inzicht te geven in data. Dankzij deze inzichten kan je makkelijker de juiste beslissingen nemen omtrent marketingcampagnes, productontwikkeling en zelfs klantenservice.

10 voordelen

Naast kostenefficiëntie zijn er nog heel wat voordelen om samen te werken met Bitemark voor de ontwikkeling en implementatie van jouw digitale producten:

 1. Je werkt samen met een team van professionals.
 2. De digitale producten zijn op maat van jouw bedrijf.
 3. We hanteren altijd de nieuwste technologieën en tools.
 4. Je geniet een betere return on investment (ROI).
 5. Je profiteert van een efficiënt projectmanagement en snellere time-to-market.
 6. Je kan je focussen op de kernactiviteiten van je bedrijf.
 7. Je werkt aan je zichtbaarheid én klantbetrokkenheid.
 8. Problemen? We lossen het voor je op. We zorgen voor ondersteuning én onderhoud.
 9. Je neemt voorsprong ten opzichte van je concurrenten.
 10. Je bent verzekerd van een partner die flexibiliteit én schaalbaarheid belangrijk vindt.

Wil je ook een sterkere online aanwezigheid opbouwen?

We helpen je graag om de juiste digitale oplossing voor jouw bedrijf te vinden.