Een professionele website nodig voor je bedrijf?

Informatieve website

1

Duidelijke doelstelling

Wat is jouw doel bij het laten maken van een professionele website? Wil je je klanten informeren? Of wil je offertes binnenhalen? Die doelstelling hangt als een kapstok over je site. Zelfs als je geen e-shop hebt, is het belangrijkste doel nog altijd om klanten aan te trekken.

5

SEO

Optimalisatie voor zoekmachines (SEO) voor een hogere score in Google is van cruciaal belang wanneer je een professionele website nodig hebt.
Adaptable screens: jouw website past zich aan verschillende schermformaten en apparaten aan.

6

Performance

Het optimaliseren van laadtijd, bestandsgrootte en caching voor een snelle website-ervaring.
Beveiliging: we zorgen voor updates en zorgen dat je website veilig blijft. Je website geniet van een SSL-certificaat met veilige verbinding en kwalitatieve hosting.

2

Creatief design

Het design van je website verwijst uiteraard naar het visuele uiterlijk, de indeling en de gebruikerservaring om een effectieve en aantrekkelijke online omgeving te bieden. De visuele elementen bestaan uit:

  • Grafisch ontwerp
  • Typografie
  • Fotografie
  • Kleurenschema’s
  • Lay-out van de pagina’s

 

Het hebben van een doordacht ontwerp is essentieel wanneer je een professionele website nodig hebt om je online aanwezigheid te versterken.

3

Vloeiende flow

Een goed ontworpen website is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar zorgt er ook voor dat de gebruikers intuïtief kunnen navigeren, makkelijk informatie vinden en gemakkelijk kunnen communiceren met de inhoud en functies van de site.

Denk aan een glasheldere navigatie, werkende knoppen, aansporende call-to-actions en een functioneel contactformulier. Kortom, het design speelt een cruciale rol bij het creëren van een positieve gebruikerservaring.

In onze toolbox: User interface design (UI), User experience design (UX), wireframing, responsive design en grafisch ontwerp.

4

Technische aspecten

Back-end ontwikkeling richt zich op het bouwen van de technische infrastructuur van de website, zoals databases, servers en integraties met CRM- en backend-systemen via API’s.

Front-end ontwikkeling richt zich op het creëren van de gebruikersinterface en de interactieve ervaring van de website.

Ook speelt de integratie van een content management systeem (CMS) een belangrijke rol. Een CMS stelt je in staat om eenvoudig zelf inhoud toe te voegen, bewerken en beheren. Dit vergemakkelijkt het up-to-date houden van de website.

Je huidige website vernieuwen? Of een compleet nieuwe website bouwen — inclusief alle toeters en bellen? Bitemark zet er graag zijn tanden in.

Onze websiteprojecten zijn altijd een all-in formule. Alleen zo kunnen we écht goede resultaten behalen.