Een webshop nodig voor je bedrijf?

Twee personen evalueren de noodzaak van een professionele website voor hun bedrijf

Heb je een website met webshop nodig?

1

Overzichtelijk

Bitemark staat je op alle niveau’s bij als je een website en/of webshop nodig hebt, om een overzichtelijke webshop te bouwen. Van webdesign tot productcopy en advies over betaal- en verzendmodules.

2

Professioneel design

Een professioneel en gebruiksvriendelijk webdesign met snelle laadtijd garandeert een vlekkeloze ervaring zodat je klanten heel vlot en met plezier online winkelen.

3

Mobile first

Natuurlijk gaan we ook een mobiele versie van je webshop maken. Want maar liefst 50% van de gebruikers surft via mobiel of tablet. Ook Google smult van een smartphone-geoptimaliseerde webshop.

4

Veilige betaalmodule

De klant betaalt in enkele eenvoudige muisklikken of swipes zijn bestelling binnen je webshop. We voorzien een gepaste integratie zodat de betaling veilig en vlot verloopt. Niks zo frustrerend als een klant die afhaakt door een slechte gebruikservaring, toch?

5

Gemakkelijke verzending

Wil je je klanten in Limburg hun pakketjes laten afhalen of voorzien we een handige verzendoplossing die bovendien automatisch labels print en factureert?

6

Integratie

Bij een webshop is integratie van cruciaal belang. Het gaat hierbij om het naadloos koppelen van de webshop met andere systemen, zoals het boekhoud- en voorraadsysteem. Door deze integratie worden processen geautomatiseerd en efficiëntie bevorderd.

Ben je klaar om te investeren in een vlotte webshop? Bitemark gaat graag voor jou aan de slag!