We grow your
digital flow

Waarom een webshop interessant is voor je onderneming?

Het heeft volgens ons alleen maar voordelen… Een online winkel in het verlengde van je fysieke winkel, maar dan eentje dat altijd open is! Klinkt als iets interessants, toch? Nog niet overtuigd? We zetten nog enkele voordelen op een rijtje:  

1. Online winkelen is en blijft populair

In vergelijking met andere landen maakt België een van de sterkste groeien mee op het vlak van e-commerce. Wist je dat 75% van de Belgische bevolking al eens een aankoop online heeft gedaan? We verwachten dan ook dat deze cijfers in de loop van de jaren als maar meer zullen stijgen.

Waarom is een webwinkel zo populair?

Makkelijk

Je kunt tegenwoordig alles online vinden en ze leveren het dan ook nog tot aan huis.

Goedkoop

Je kunt prijzen en producten vergelijken met elkaar.

Overzichtelijk

Alles is zichtbaar in een oogopslag. Wil je iets tijdelijk opslaan om later makkelijk terug te vinden? Het kan allemaal.

2. (Extra) verkoopkanaal

Een webshop is een goede aanvulling als je al een fysieke winkel hebt. Klanten kunnen gekochte producten makkelijk terugbrengen of in de winkel komen ophalen. Het is een hele verbetering voor je klantenservice.  

Ook als je geen fysieke winkel hebt is een webshop een goede (bij)verdienste. Via een webshop kan je klanten aantrekken die graag online aankopen doen in plaats van zich te verplaatsen naar een fysieke winkel.   

3. Altijd en overal bereikbaar

Een webshop heeft natuurlijk geen openings- en sluitingstijden waardoor je altijd en overal je aankopen kan doen. Op deze manier bied je de potentiële klant de vrijheid om de aankopen te doen wanneer maar ook waar hij/zij dat wil.

4. Groter doelpubliek bereiken

Een webshop heeft natuurlijk geen openings- en sluitingstijden waardoor je altijd en overal je aankopen kan doen. Op deze manier bied je de potentiële klant de vrijheid om de aankopen te doen wanneer maar ook waar hij/zij dat wil.

5. Beperktere kosten

Een interessant voordeel van een webshop in tegenstelling tot een fysieke winkel is dat je geen duur bedrijfspand en winkelinrichting nodig hebt. Bovendien kan je jouw webshop van thuis uit beheren, waardoor je heel wat kosten bespaart.

Vergeet niet dat eens je webshop is opgezet, dat er wel nog steeds online marketing gedaan moet worden om je bezoekers naar je website te leiden.  

Klaar om een webshop te starten?

Hebben we je interesse gewekt en wil je een webshop opstarten naast je websiteContacteer ons dan gerust. We bouwen webshops op maat en dat tegen betaalbare prijzen. Achteraf kan je volledig zelf je webwinkel onderhouden en makkelijk aanpassen, als dat geen win-win is? 

Next steps? Contacteer ons en we starten met een kennismakingsgesprek waar we luisteren naar jouw noden en wensen. Op deze manier weten we precies wat je nodig hebt om zo te kunnen starten met de opbouw van je eigen webwinkel.

Klaar om een webshop te starten?

Hebben we je interesse gewekt en wil je een webshop opstarten?